Online Regelen (Coronavirus)

Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden

Adres: Bereklauw 1
Telefoon: 038-3030200

Welkom op de nieuwe website van de Hersteld Hervormde Gemeente Genemuiden.

U kunt middels de rode feedback button per pagina foutjes, en of ideeën melden.
Bekijk hier de aanpassingen tot nu toe (bijgewerkt 7 juli 2020  21:13 uur):

HHG-Genemuiden conformeert zich in de coronacrisis aan de landelijke voorschriften. Voor informatie over kerkelijke activiteiten zie de berichten op deze site en in het kerkblad

We zijn afgelopen winterseizoen gestart met de jeugdvereniging 21+, waarbij we één keer in de drie weken op zondagavond bij elkaar komen. We mogen terugzien op een goed seizoen met een trouwe opkomst van gemiddeld 25 à 30 jongeren.
Ook het komende winterseizoen hopen we door te gaan met deze jeugdvereniging. We beginnen om 19.30 uur met opening en gebed door één van de leidinggevenden. Daarna wordt er een inleiding gedaan door (meestal) 2 jongeren over een bepaald onderwerp met betrekking tot de bijbel of de geloofsleer. Vervolgens is er pauze waarin een kop koffie of een glas fris genuttigd kan worden. Na de pauze gaan we in kleine groepjes uiteen om diverse vragen naar aanleiding van de inleiding te bespreken. Rond 20.50 uur gaan we deze vragen nog kort met de hele groep behandelen. We proberen om 21.30 uur af te sluiten met gebed. Eventueel kan er, voor diegene die daar belangstelling voor heeft, nog wat nagepraat worden.
Het maken van een inleiding hoeft ook geen reden te zijn om weg te blijven, dit gebeurt namelijk op vrijwillige basis.

Wil je meer informatie? Neem dan met één van onderstaande personen contact op:
W. Hammer, tel. 038 3857000
H. Huisbrink, tel. 038 3856298
J. Slingerland, tel. 038 3856609

E-mail: Contactformulier

Agenda:

Geen evenementen